JOBBA MED OSS

Vi trivs med att arbeta tillsammans med andra. Vi vill att Bossgården skall vara en kreativ plats och gården har möjlighet att rymma flera olika verksamheter. Vi har möjlighet att ha anställda i grönsaksodlingen och vi tar gärna emot praktikanter. Dessutom är vi öppna för andra former av samarbeten.

Anställningar

För säsongen 2019 har vi möjlighet att säsongsanställa 3 personer till vår grönsaksodling. Vi behöver en person som arbetar från maj till september och två för den mest intensiva skördesäsongen från mitten av juni till slutet av augusti. Arbetstiden är i genomsnitt 20 timmar per vecka. Är du intresserad så hör av dig eller skicka in en ansökan.

Praktik

Om du söker praktik för en utbildning eller på eget initiativ så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har möjlighet att ta emot praktikanter för både kortare och längre perioder under en stor del av året. Praktikarbetet kan handla om grönsaksodling, landskapsvård, småskalig djurhållning m.m. 

Andra samarbeten

Är du intresserad av andra former av samarbeten så är vi öppna för olika förslag och idéer. Hör gärna av dig så kan vi se om vi kan hitta former att arbeta tillsammans.